50% Fuldført

MINI KURSUS:

3 TRIN TIL AT STÅ STÆRKERE I DIG SELV

 

Få den information du skulle have fået da du var barn, så du kan stå stærkere i dig selv.

 

Så du lettere kan mærke dig selv og vide hvad DU vil.

 

Så du har lettere ved at skabe det liv du drømmer om (og vide hvad du drømmer om).

 

Så du kan vide at DU ER FANTASTISK!

 

Indtast dit navn og mail, så sender jeg det til dig med det samme og du tilmeldes samtidigt mit nyhedsbrev, hvor du vil modtage guides, gode tilbud m.m.

DIN REJSE STARTER HER:

3 VIDEOER á ca.10 min.

Som guider dig til:

 

 • Ikke 'bare' at tænke positivt

  Lær hvorfor det 'bare' at tænke positivt ikke virker, og hvordan du skal gøre i stedet for, for faktisk at vende dit mindset og slippe følelsen af utilstrækkelighed og selvbebrejdelse.

 • Tænk hvis du ikke kunne gøre noget forkert!?

  Hvor meget lettere ville dit liv være, hvis du vidste du ikke kunne gøre noget forkert? Som i SLET IKKE NOGET og tænk hvis du oveni det vidste, at du faktisk aldrig har gjort noget forkert i dit liv...? Ville det frigive en masse energi og overskud? Det tror jeg.

 • Få lettere ved at mærke dig selv

  Når vi føler os utilstrækkelige, så kan det kan nogen gange være svært at mærke hvad vi vil, for vi vil jo så gerne gøre det rigtige, og være der for de andre - Her får du indsigter, der vil gøre det lettere for dig at mærke hvad du vil, og gå efter det. 

 • Slippe forkertheden!

  Den tredje video er en 10 min. healing med Energetic Transformations Intuitiv Healing, hvor vi slipper, sletter og frigiver alle de steder, hvor du føler dig forkert, så du har meget lettere ved skabe dit drømmeliv. 

   

  Psst.: og du kan modtage den lige så mange gange som du har lyst til...

DIN GUIDE PÅ REJSEN ER: LEA PHILIP


Hej med dig!

Dejligt du lige kigger forbi.

 

Mit navn er Lea, og mit mål er at sprede bevidsthed på Jorden og inspirere andre til at vælge mere af det, der gør dem glade og selv have det sjovt samtidigt.

 

Jeg er opvokset i et spirituelt hjem, så jeg har altid haft en god fornemmelse for energi, men de sidste 8 år har jeg fordybet mig mere i forskelligt energiarbejde.

Jeg har en naturlig lethed i at forandre energi, samt guide og skabe rummet for at andre kan gøre det samme.

Jeg tror på, at vi skaber vores eget liv, med alt hvad det indebærer, og dermed også på, at vi kan forme det, som vi ønsker os.

 

Det vil jeg gerne hjælpe dig med.

Copyright 2019 | All Rights Reserved Abbsolutely FUN Energy